Återhämtning

Det där med att ibland lyssna på hjärtat, kroppen o magkänslan är viktigt. Ibland behöver man bara koppla av, njuta lite av att inte göra något o umgås med de närmaste.
En sån dag blev det igår o nu såhär på morgonkvisten. La morgonträningen åt sidan för att hinna vila en extra timme bredvid lille hunden o gosa med honom som jag inte riktigt hunnit med i veckan. Och att starta en lördagmorgon med att Gosa med honom igen är underbart <3 Skön laddning av batterierna när det väntas julklappsshopping i jkpg idag med fina Frida. Men de bästa av allt är att vi ska gästträna på nordic wellness ATLANTIS innan - det är lycka det! Sen blir de firande av älsklingen hela helgen - UNDERBART! Hittar ni inte motivationen? Ta en träningsfri dag/vecka o ladda om o hitta motivationen - jag lovar, den kommer :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar