Är träningen tråkig? Här kommer 5 tips :)

Så himla ljuvligt att vara igång med träningen igen efter sjukdagar. Är riktigt taggad att köra stenhårt nu fram till den fantastiska 6:e september. L Y C K A :)
Gårdagens morgonspinning satt som en smäck – nu känner jag att förkylningen lämnat kroppen ordentligt och sista snoret kan svettas ut.

¤ Träning ska vara roligt! Kör det som just passar DIG! annars kommer du skita i det o välja TVsoffan framför svetten i  pannan. Jag har inte jättemånga konditionsmaskiner jag föredrar, det ända i gymmet jag kör är Trappmaskin och löpband. Jag gillar inte rodd, crosstrainer eller gymcykel så därför väljer jag inte det – punkt slut. VISSERLIGEN är det viktiga och bra rörelser t ex rodd/stakmaskin ger, men de rörelserna väljer jag att utföra i styrkeövningar istället!

¤ UTOMHUSlöpning –  som sightseeing, njut lite mer än att tycka att det bara är jobbigt. Upptäck nya stigar, kvarter och det både på hemmaplan och resande fot!

¤ PLNERA in träningen i kalendern. Ha både schemalagda pass och schemalagd VILA.

¤ Närsomhelstträning … varsomhelst! Kör 20 armhävningar medan maten står på plattan och kokar upp, Planktävling när du kollar reklamen på tv:n eller kissar hunden i diket så kör lite utfall eller squats! FANTASI folk :)

¤ Kolla klipp på nätet, peppande folk på Instagram/Twitter/FB – följ/sök på folk som inspirerar dig. Det betyder inte att det måste vara den mest vältränande eller den som har mest muskler, eller den som lagar mest ekologisk mat. välj det som inspirerar just DIG :)
Jag älskar bilder på fina löprundor, färska smoothies och snygga gymbilder :)

Eller ett sånt här linne – då bara måste jag dra te gymmet liksom :)

gym

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar