PT-LYCKA!

Det är en sann lycka att va PT.
Det är så härligt vilka adrenalinkickar man får av att träna med en klient och komma närmare deras mål, eller bara finnas där att peppa under 60 min.
Jag har världens bästa jobb :)

Glöm inte höra av er om ni vill ha tränings- och kostscheman nu under september månad och ev in i oktober månad. Sen blir det någraveckor (troligen under nov och dec) som jag kommer ägna mig åt att va mamma på heltid. Men sen är jag åter igen tillbaka både online och på gymmet för PTkunder. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla mig borta under november och december månad heller, MEN jag vågar inte lova att jag kommer kunna leverera scheman :)

Ang schemana anpassar jag det helt efter dina önskemål med tanke på inriktning, utrustning, tillgång till gym eller ej och liknande. Låt mig hjälpa dig att nå dina mål utifrån dina förutsättningar :)
övningar

Det här inlägget postades i Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.