Januarihysteri :)

K Ä R E  T I D vad det rullar in PTjobb nu i Januari.
Känns som att jag kommer behöva 30 tim/dygn.
MEN va kul det är, så himla roligt och jag är så tacksam.
Älskar PTjobbet :)

Men det viktiga är att inte isidosätta sig själv och sin egen träning – för då går man in i väggen. Nej nu gäller det att fokusera och käpma för att även nå mina egna mål, inte bara hjälpa alla andra. Så nu under jan-feb kommer det blir oerhört stort fokus på morgonträning, så att träningen verkligen blir av. Längtar redan till eftermiddagens löppass trots den svettiga morgonspinningen idag. SEN, sen blir det soffmys.

H A L L Å – är ni med? Är ni med på att göra 2014 till världens bästa träningsår?! JAA!
Hörs imon.
KRAM din  PT :)

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar