Tips..

.. hittar vi överallt om hur man ska gå ner i vikt, hålla viken, vilka dieter som funkar och inte och bla bla bla.
Vill du hålla vikten? Må bättre? Eller bara sluta småäta eller ja whatever – här kommer några tips som gör att jag mår bra och gör att magen funkar som den ska :) Mår magen bra, gör kropp och själ likaså. Jag blir peppad av dessa små tips och gör att jag kanske väljer nyttigheter och träning framför soffhäng med onyttigheter i massor.

¤Att se bilder på nyttig mat kan påverka dina egna matvanor till det postiva, visa undersökningar, så jag älskar att följa peppade och motiverade instagram- och twitterkonton.
¤ Håll dina sovvanor så jämna som möjligt så mår din inre klocka som bäst. Oregelbundna sömnvanor har visat sig vara en bidragande orsak till högre fettprocent. TIPS på helgen kan va att gå upp i ungefär samma tid som på vardagen, MEN man kan ju tex lyxa till det med en powernap på em om man vet att man ska vara uppe lite längre på kvällen ;)
¤ Ta hjälp av andra i samma situation. Det kan vara guld värt att prata med någon som förstår och peppar när det behövs, både IRL och online. Man brukar ju alltid hitta någon som tänker/tycker/funderar i liknande banor.
¤Börja buffén med grönsaker, det underlättar för dig att göra fräscha val under resten av måltiden. På lunchen kan det vara skönt att inte proppa i sig för mkt kolhydrater eftersom man lätt bli lite dåsig av det (om man har stillasittande jobb framför allt)
¤Gå inte och handla när du är hungrig! I många fall leder det till att du gör sämre och onyttigare val i butiken

GILLAR verkligen inspirerande bilder och Quotes som t ex dessa:

Det här inlägget postades i Kost. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar