Träningsvärk

Usch va dålig uppdatering efter 2-3 sjukveckor. Då tappar jag motivationen helt och hållet, surt. Men nu äntligen kan jag köra på som vanligt denna vecka. Men OJ det har tagit på kroppen med febern, långvarig hosta och halsont.

Gårdagens kvällslöpning kändes riktigt vidrigt tungt, värsta på länge. Skittråkigt. Tur jag hade Martin som sällskap, annars hade jag lagt mej ner och gråtit ;)
Morgonens löppass gick bättre än igår iaf, skönt. MEN kunde inte fatta varför det sved i biceps och tunga ben när jag körde triceps, axlar och mage igår morse.. Men nu gick det upp ett ljus för mig – jag red ju för första gången på flera år i tisdags och tjena – biceps och ben/rumpa fick ju en statisk lång belastning som jag inte är van vid längre.
inte undra på att jag är stum och knappt kan hålla dem uppe när jag springer. Hoppas det är bättre imon.

6 arbetsdagar till semestern – SKÖNT! Nu ska jag kontakta NW Atlatnis och se om jag kan få en tanita/kalipermätning nästa fredag , perfekt kickstart på semestern för att bli motiverad att köra  h å r t till den 6:e september :)

Träna på :)
/Elina

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar