S T R E S S.

Känslan av S T R E S S har blivit lite vardag för min del.
Jag hatar det.
Måste skärpa mig. Men det är så mkt som man vill/måste hinna med.
Fantastiskt kul att Motivate går så bra som det gör såhär direkt efter semestern. Det är lycka. Och om några veckor stänger jag lite igen… Så nu gälelr det att klämma in mycket. Det tar på mig och fritiden, MEN jag älskar att se nöjda och glada kunder. Och jag vet att det snart blir bättre. Men måste skärpa mig och inte boka in på mkt annat just nu när det är som mest :/ Det är nog det jag är sämst på.
Varför skriver jag nu detta?
J O för att det i dessa stunder, när man är stressad det är extra viktigt att bibehålla träningen och planera in den noggrant. När du tränar utsöndrar endorfiner som hjälper kroppen att inte ta skada av stressen på samma sätt.
N U menar jag inte att man ska försätta stressa och träna ihjäl sig i all eveighet. M E N när man vet att det är lite hektiskt så försök få till några 30minpass så kroppen hinner frigöra sig och ladda med ny energi.
Men efter semestern måste jag börja sätta lite mer fasta dagar med ledighet så jag verkligen är LEDIG ibland. Det behöver jag, och det vill jag!
V I K T I G T <3
Fick ihop en 30 min jogg med min älskade Travis i morse. Det var en toppenrunda och han slängde sig i en gyttjepöl… Det var mindre mysigt ;)
HA en awsome dag!
Ta hand om er!

Magen börjar sakta bli bättre. Men än är jag inte nöjd :)

Det här inlägget postades i Motivate, Sjukdom/skador, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar