En fin helg

Det är ju alltid extra gött när helgerna blir lugna, sköna och man hinner det man vill :)
celsius awspinningFredagen började med att jag körde demo för Celsius innan det var dags för AWspinning. Första AWpasset jag höll för denna våren. Riktigt kul och väldigt roligt när det är fullbokat och alla goingar ger energi så man känner sig helg överladdad efteråt! Så tack alla ni som kom – och alla ni som smakade på Celsius, hoppas ni gillade det!
löpband

 

Lördagen inleddes med en ljuvlig promenad i skogen.. (alltså innan det vidriga snöovädret drog sig in) Va så glad att det äntligen gick att gå i skogen, men nu är snön tillbaka :( Det ogillas, är så trött på att promenera i samhället, vill gå i skogen, o det vill Travis med – så de så ;)
Sen blev det tempopass på löpbandet *halleluja moment* och sedan drog jag till Tranås för lite panikshopping ;)
En lugn lördagskväll följdes av 60 min löppass på söndagen och sen var det mys och slappt hela dagen, och matlådelagning. Planering av kost är A och O för att orka äta nyttigt och hinna träna så mkt som möjligt :)
fruktsalladAvslutade helgen med en vitamin- och energiboost. Jordgubbar alltså – mmm!
TACK för morgonspinningen idag vänner – BRA jobbat!
Nu ska jag dra mot jobbet, cheers!

Det här inlägget postades i Kost, Motivate, Spinning, Träning. Bokmärk permalänken.