F Ö R E L Ä S N I N G

rotaryTroligen vårens sista föreläsning hölls igår på J3 Köket där jag föreläste ”Balans i Livet” för Rotary. Härligt gäng det där.
Nu har jag inga mer bokning innan semestern vilket är förståeligt, lite mer peppande föreläsningar som dessa brukar man lägga i anslutning till start av hösten eller efter nyåret. Men jag ser fram emot mina bokningar i augusti och september, och fortfarande finns det lediga datum kvar, så boka redan nu.
I oktober kommer jag tyvärr inte kunna föreläsa ;)

Här kommer lite beskrivning av de 2 föreläsningar jag brukar åka runt och prata om. Men önskar man annat ämne eller tillägg kan det absolut diskuteras.

Balans i livet” – hur man får balans i sin vardag med allt som ska fungera. Man berör delar som näring, träning, sömn, roller, relationer, återhämtning/egen tid och mål.

”Kost och motion – vilket samband har de?” – här går jag djupare in i ämnena näring och träning. Hur man bör bygga upp sin kost för sina specifika mål, samt vilket otroligt samband kost och träningen har, speciellt när det gäller resultat.

VÄLKOMMEN att boka er föreläsning.
//Elina

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Kost, Motivate. Bokmärk permalänken.