.en uppdatering.

Det blev dåligt bloggande förra veckan, fullt upp helt enkelt. Men här kommer lite om vad jag tänkte blogga om, och vad jag hittade på.

Förra onsdagen var sista föreläsningen för denna omgången i Tranås för några kommunanställda där. Väldigt roligt att ha varit där några onsdagar och föreläsa för dem. Goa folk och bra frågeställning efteråt som kanske väckte deras intresse för Balans i livet och kost och träning ännu mer. (Under fliken ”Min utbildning” finns mer info om de 2 föreläsningar jag brukar föreläsa. Kommer utveckla en ny flik med fler alt på föreläsning, kommer så småningom :) )
föreläsningDet är ju ändå en ganska skön känsla när vårens sista föreläsning är gjord :)

I lördags vad det dags för Löpcoachning med ett härligt gäng. Löpgrupper är väldigt roligt att coacha, och ofta lite det lite aha-upplevelser och små tips och knep som gör stor skillnad i löpningen… Oftast är det hållningen, steglängden och fotisättningen som man gör små korrigeringar i. Hoppas på fler löpcoachning under sommaren och hösten :)
löpv´coach

Våren 2015 gick jag löpcoachutbildningen via PT-school Sthlm. demoInnan och efter löpcoachningen hade jag även demo för Celsius & Nude.
celsius   nude

 

Förra veckan fick även ”stackars” Travis hänga med på 2 intervallpass i skogen. Han tycker det är väldigt kul att jaga mej och springa om mig i backarna, och det helt otroligt vad snabb och vilken kraft den här gamle mannen har. Och intervallerna blir så mycket roligare med honom som sällskap :)
Travis backeKommer fler inlägg om intervaller inom kort :)

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Träning. Bokmärk permalänken.