Höstens första morgonspinning

Yes, i morse var det dags för höstens första intensiva 30 min spinning.
Det var svettigt och jobbigt. Märkligt att spinningen och löpningen inte har ”samma kondition”. Men grymt gött och bra att spinningen kommer igång nu så man får lite mer alternativ träning utöver löpning och trappmaskin.
Äntligen börjar det kännas bra efter semestern då man kanske unnar sig en och annan godisbit och sena middagar ;) Men magen är mkt att jobba på fortfarande, men det är ju som tur är 32 dagar kvar till bröllopet vilket är deadline :)
även ny tanitamätning/vägning blir det på Atlantis den dagen innan bröllopet för att se hur det gått sedan fredagen den 11 juli.
Ikväll blir det PW i skogen – SKÖNT! O sen ladda för morgonpass imon :)

Det här inlägget postades i Kost, Motivate, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar