Segt

Såhär känner jag mig varje dag just nu :/

Det har varit väldigt segt att komma igång efter semestern i år. Vet inte varför men jag bara längtar hem eller vill göra tusen andra saker istället för att jobba. Hoppas det vänder så snart som möjligt. Just nu fattar jag inte hur man ska orka jobba 40 timmar i veckan på kontoret plus Motivate och bara vara ledig på helgerna. Känns som döden, men om några veckor är jag nog inne i det igen.
TUR att det bara är 30 dagar till nästa ledighet :)
Tanken var ju även att ha semester från motivate denna vecka oxå, men det kunde jag glömma. trycket är för högt – vilket är riktigt kul! Måste hinna med mycket innan jag stänger igen någon vecka i september.
Hoppas ni alla är piggare än mej iaf :)

Det här inlägget postades i Motivate. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar