.F Ö R E L Ä S N I N G.

1 2

Tack alla som kom på föreläsningen, det blev verkligen många fler än vad jag trodde :)
Äntligen är det ju nyöppning på Träningsverket denna veckan och det drog igång i måndags kväll med första föreläsningen. Ikväll är det nr 2 då Ola kommer prata om funktionell träning, mycket intressant. Tyvärr missar jag dem pga av PTjobb direkt efter kontorsjobbet och sen måste jag hinna vila lite (har ju inte riktigt samma ork längre med bullen i ugnen :) )

På fredag kl 17.00 kommer jag bjuda på Celsius vid entrén i gymmet, så varmt välkomna dit att komma och smaka och ladda :)

Har ni varit ute i skogen och gått eller sprungit nu när höstluften äntligen är här?
Här har du 7 anledningar som ger positiva reaktioner på kropp och knopp.
UT MED ER :)

1. TYSTNAD
En paus från ljud och intryck kan sänka stressnivåerna och hjälpa oss med återhämtning. De mjukare sinnesintrycken från naturen lugnar tankarna.

2. FRISK LUFT
Träden i skogen hjälper till att rena luften, så den faktiskt blir mer hälsosam att andas in. De många nyttiga ämnena i den rena luften boostar även vårt immunförsvar.

3. NATURLIG MAT
Paleo- och clean eating-frälsta kostexperter är övertygade om att ju mer direkt från jorden maten vi äter kommer, desto fler viktiga näringsämnen innehåller den.

4. SKOGSTRÄNING
Naturen erbjuder funktionell träning i en naturligt kuperad terräng som ger både oväntade utmaningar och ”gratis” intervallträning.

5. VÄXTLIGHET
Växter får oss att må bättre. Och det behöver inte vara ute i naturen: även att inreda med krukväxter hemma har positiv påverkan på vårt välbefnnande.

6. GRÖNA FÄRGER
Det finns studier som visar att bara vi ser bilder på naturen och grönskan så blir vi lugnare. Vissa kan till och med uppleva smärtlindring av att se naturbilder.

7. DOFTER
Bara att ta en promenad genom parken och känna doften av nyklippt gräs kan sänka kroppens stressnivåer. 

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Kost, Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.