.Intervju med gr y m m a Andreas Sandberg.

Att lyckas med en viktnedgång är inte alltid lätt, och det är inte alla som lyckas att göra det på ett sunt sätt genom bra träning och rätt kost. Men här har vi en som verkligen har lyckats, Andreas Sandberg från Aneby. Jag har haft turen och lyckan att få va hans PT och coach under hans viktresa och här kommer en intervju med honom. GRYM är bara förnamnet, grattis till din fina prestation Andreas!
Nu har du kört länge med mig som PT, hur känns det?
Det känns Kanon. Jag har ju ändrat på alla vanor o rutiner och har bra resultat på alla plan!

Vad är det mest konkreta resultat? Något man kan peka på? Test/Vikt/Prover?
Det är mycket som förändrats! Kondition, Styrka, vikten! Som gått upp o ner flera år. Känner mig mycket piggare, gladare och mer självsäker. Haft väldigt höga värden så som levervärden, blodsocker mm… Med stor risk för bland annat diabetes! Idag är inget för högt

Löpningen är ju ett mål du har med träningen. Hur känns den nu?
Det går över förväntan! Från att vart tvungen o sätta sig efter 100 meters gång när det var som värst! Så tog jag mig en mil till fots i Juni 2015, för första gången på nästan 10år! Sen har det blivit olika lopp där jag slagit min mil tid med flera minuter varje gång. Har ju fått löpteknik träning av dig och är med i olika grupper o Har också börjat få upp den snabbhet o explosivitet som jag hade förr, även om det är en bit kvar till den formen ;). Och i Juni i år ska jag springa mitt första Halvmarathon.

Hur är det med ryggen nu? Den har du ju tidigare haft problem med.
Jag har ju en mindre förslitnings skada, som jag haft stora problem med i flera år! Men det har blivit bättre o bättre. Och senaste månaderna har jag inte haft några problem.

 

Hur många kg/cm har du gått ner?
Om man tar högsta som stått på vågen och mätt runt midjan, är det 46 kg i viktnedgång o 37cm mindre i midjan i dagsläget.

Nästan allt har jag tappat sen December 2014. Jag planerar o tappa ca:10kg till juni . Och sen mer framöver med att både tappa i fettprocent och bygga muskelstyrka. Man har ju många o stora mål ;)

 

Något du vill tillägga/Säga?
Jag har lärt mig att ingen gör jobbet åt en! Men genom dig har jag fått många bra inspirerande, motiverande o svettiga pass! Med många bra övningar, teknik, kosttips o extra motivation både under o mellan passen. Nu kör jag på i 120% detta året med 10 olika lopp/tävlingar, som halvmarathon, ToughViking mm… Och kommer att försöka anlita Motivate både för hjälp med det o mer i framtiden.

Andreas före viktnedgången

tjock2a1

Andreas efter viktnedgången :)

Tack för att du tog dig tid att svara på frågorna :)
STORT LYCKA TILL ANDREAS :)

Det här inlägget postades i Kost, Löpcoach, Löpning, Motivate, Personlig tränare, Sjukdom/skador, Styrketräning, tävling/lopp, Träning. Bokmärk permalänken.