. U P D A T E .

DET kan man verkligen säga att jag behöver göra här.
Sinnessjukt mycket Motivatejobb, intensiva dagar/nätter (hello småbarnsförälder :) ) och däremellan hinna återhämta sig. Men jag hoppas kunna blogga lite oftare nu, minst 1 gång/vecka och försöka återkomma med V E C K A N S T R Ä N I N G som jag fick mycket mail och rolig feedback på. Det i n s p i r e r a d e er sa ni :) :) :) o då ska jag givetvis fortsätta. Så på måndag kommer ett inlägg om hur denna veckan såg ut träningsmässigt.

SÅ va händer?
Arbetar på kontor nu 2 dgr/vecka och resterande blir mammaledig och Motivatejobb. Awsome mix :)
Träningen då? Den rullar på fint, även om det är ett pussel att få till alla pass man vill. Men hallå – det går alltid att jogga med barnvagn, stanna och köra intervaller så ungen får sig ett gott skratt… o hunden blir riktigt trött och tycker det är skitkul att springa ikapp eftersom han alltid vinner :) Eller att köra funktionell träning och styrka med vikter jag har hemma. Så ja det funkar, även om det allra bästa och roligaste sättet att träna på givetvis är att ta sig till gymmet eller dra en runda utomhus och bomba öronen med fancy musik :) O tränar man på konditionsmaskiner på gymmet, och vill hinna se nån serie, då är det ju optimalt att få det gjort på mobilen eller paddan :) Perfekt i morse på löpbandet – Greys Anatomy o jag kunde springa länge :D

Här kommer en faslig massa bilder från vad som hänt senaste månaderna :)
E N J O Y :)

img_1110
Intervaller utomhus i backar med hund & barnvagn :)

kosMYSIGA stunder på Kos i början av oktober :) Bodde på ett superfint träningshotell med klasser, gym osv.
img_1085Erbjuder ofta lite Celsius vid köp av pass, träningsscheman osv. Hitta din favorit :) img_1161Nu i förkylningstider är det E X T R A viktigt att fylla på vitamin- och antioxidantförrådet :)  img_1192En av mina favvoövningar. Enbenspress som tränar stabilitet, rörlighet, styrka, explosivitet och balans. Svinjobbigt och garanterad utmattning och träningsvärk :)   valdis-0-eMIN ölskade prins fyllde 1 år igår. Jag o pappi älskar dig mer än du någonsin kan förstå och är så tacksamma att vi får dela mitt liv med dig.
O T R O L I G T tacksam att min kropp klarade gravidteten, långa tuffa förlossningen och sedan komma tillaka så pass snabbt som jag ändå gjort. Tänk vad träning och motion kan förebygga och göra att vägen tillbaka inte är så lång. O sen lite tur oxå :) gvetvis, men att hålla igång och iaf promenera varje dag fram till förlossnigen tror jag gjorde susen för just mig och min kropp. TACKSAM!

HÖRS SNART! Kör hårt och N J U T av lite mjölksyra ;)
K R A M Y

Det här inlägget postades i Kost, Löpcoach, Löpning, mammaträning, Motivate, Personlig tränare, Styrketräning, Träning, Träningskläder/utrustning, träningsmusik, Veckans träning. Bokmärk permalänken.